Wet n Wild

[Wet n Wild] Beauty Ambassador Package! Bi-Lingual Post~

I will make a bi-lingual post for Wet n Wild posts ^^ Not that they asked me to, but I feel like since I am chosen as one of their Indonesian Beauty Ambassador I want to give more service to Indonesian readers~ My Indonesian is more to the slang style, so please bear with me LOL Tell me which post do you prefer, a full English or a bi-lingual post 🙂 I have my own reasons of why I made a full English post all this time and it is not to brag. Okay, I will stop blabbering about myself and actually start the post!

Aku akan bikin post dua bahasa untuk Wet n Wild ^^ Mereka ga nyuruh aku, cuma aku pengen aja soalnya aku kepilih buat jadi Beauty Ambassador di Indonesia kan, jadi aku mau kasih service yang lebih buat pembaca yang dari Indonesia~ Bahasa Indonesia aku lebih ga beraturan, jadi tolong di tahan-tahanin yah LOL Oh iya, kasih tau aku ya kalian lebih suka post yang mana, full Inggris atau dua bahasa kya gini 🙂 Aku ada alasan sendiri kenapa selama ini aku posting full Inggris dan alasannya bukan buat pamer. Oke, aku akan stop bawel-bawel tentang aku dan mulai post nya!

 

Hello everyone ^^ So here’s my post about Wet n Wild Beauty Ambassador. As I posted before, I am chosen to be one of their Beauty Ambassadors! My period is for May 20th-26th. I will post the reviews of these products starting tomorrow ^^ Anyhow, first of all I would like to send a huge thanks to my Lord for making my wish came true ♥ And of course a huge thanks to Wet n Wild for being God’s messenger and giving me this chance. I will do my best! 😀

Halo semuanya ^^ Ini post yg aku janjiin ttg Wet n Wild Beauty Ambassador. Seperti yang udah aku post sebelum ini, aku terpilih sebagai salah satu dari Beauty Ambassador mereka! Periode ku itu dari 20 Mei – 26 Mei. Review tentang produk2nya akan mulai aku posting besok (semoga) ^^ Sebelomnya, pertama-tama aku mau ucapin terima kasih yg sebesar-besarnya buat my Lord yang udah bikin harapan ku jadi kenyataan ♥ Dan tentu aja makasi banget buat Wet n Wild yang udah jadi perantaranya Tuhan dan kasi aku kesempatan ini. Aku akan berusaha memberikan yang terbaik! 😀

 

So, Wet n Wild sent me 3 of their latest items to try and give my thoughts about. They sent the package on May 10th, which then I’m confused whether my period is changed or not. Because if it didn’t, then my period should be on May 10th-16th. But I thought of it as they gave me time to try each products so I can write a good review for these 3 items ^^ Although I got the items for free, they shipped it safely. Bubble wrap everything and wrap it with a wrapping paper, too! Once again, thank you ♥

Jadi Wet n Wild kirimin aku 3 dari produk terbaru mereka buat aku cobain dan aku review. Mereka kirimin produknya tanggal 10 Mei, dan ini bikin aku bingung ttg periode ku. Kalau periode ku ga diganti, harusnya aku mulai tanggal 10 Mei – 16 Mei kemarin. Tapi terus aku mikirnya mereka kasih aku wantu buat cobain produknya dulu sebelom di review jadi aku bisa kasih review yang maksimal ^^ Walau aku dapet produk-produk ini gratis, tapi mereka kirimnya aman banget. Mereka bubble wrap semuanya dan dibungkus pake sejenis kertas kado juga! Sekali lagi, terima kasih ♥

Wet n Wild Package

So nicely wrapped and packaged. The box looks so big, I thought I got like an eyeshadow palette, which I don’t really want because I can’t apply eyeshadows LOL I just hoped they didn’t send me any eyeshadows T^T

Dibungkus nya rapi banget. Kotaknya keliatan gede yah, aku sempet mikir jangan-jangan aku dikirimin eyeshadow palette, padahal itu yang aku paling ga mau soalnya aku ga bisa pake eyeshadow LOL Aku berharap banget mereka ga kirimin aku eyeshadow T^T

20130511_123605

Open up the paper wrap, there is this box packaging. Not a sturdy box, just a thin paper box. But no worries, it’s enough to protect the products because they use foams and generous amount of bubble wrap 🙂 Spot a label there? Let’s zoom it in!

Pas bungkus kertasnya dibuka, keliatan si kotak ini. Ini bukan kotak yg kaku dan keras gitu, ini cuma kotak dari kertas aja. Tapi gausah khawatir, kotak ini cukup banget buat melindungi produk di dalemnya karena mereka pake busa dan bubble wrap yang banyak 🙂 Liat kan ada stiker di sana? Zoom in!

20130511_123614

OMG sorry for the upside down photo T^T I should have rotated it, but I’m too lazy because I have uploaded it. It says “Blue Had Me at Hello, Colour Icon Eye Shadow Collection, 3xE737“. At first I thought “Oh no, this is a nightmare. They sent me eyeshadows! How can I review it if I don’t even know how to apply it correctly on my lids T^T” But then I remembered when they emailed me they didn’t mention sending any eyeshadows. They told me they will send me a nail polish, a mascara, and a lip balm. Well, I just went and open up the package, hoping there won’t be any eyeshadows~

OMG maaf banget fotonya kebalik T^T Harusnya aku rotate dulu, tapi udah terlanjur aku upload dan aku males klo harus upload ulang. Tulisannya “Blue Had Me at Hello, Colour Icon Eye Shadow Collection, 3xE737“. Pertamanya aku mikir “Aduh ini mimpi buruk. Mereka kirimin aku eyeshadow! Gimana caranya aku review eyeshadow mereka sementara aku gatau gimana cara pake eyehsadow yg bener T^T” Tapi terus aku inget pas mereka email aku, mereka ga ada sebut-sebut mau kirim eyeshadow. Mereka bilang bakal kirimin kutek, mascara, sama lip balm. Yah, jadinya aku langsung buka aja kotaknya, berharap ga akan ada eyeshadow di dalemnya.

20130511_123734

The first thing I noticed was a pile of brochures! They got FERGIE on it!! I looooove Fergie. She’s gorgeous, and she’s good with the Black Eyed Peas. I love her London Bridge~ She’s the global ambassador of Wet n wild ♥ Gonna share this brochures to my cousins and friends 🙂

Yang pertama aku liat itu setumpuk brosur. Yah, ga setumpuk sih, cuma 10 lembar :p Ada FERGIE di brosur itu!! Aku suka banget sama Fergie. Dia cantik banget dan cocok banget di Black Eyed Peas. Lagunya yang London Bridge juga aku suka~ Fergie ini global ambassadornya Wet n Wild ♥ Nanti brosur ini bakal aku bagiin ke sepupu sama temen-temenku 🙂

20130511_123751
more FERGIE!
20130511_123809
There are pictures of some of their products with the price.

There are pictures of some of their products on the brochures, along with the price. I am so thankful with this kind of brochures, the ones that put prices on it. Why? So I can kinda decide which things I want to buy in their price range.

Ada foto-foto beberapa produk mereka di brosur itu, plus ada harganya juga. Aku lebih suka brosur yang kaya gini, yang ada harganya gitu. Kenapa? Soalnya aku jadi bisa kira-kira mau beli produk mana aja, plus bisa kira-kira aku bakal bayar berapa untuk produknya.

20130511_123944

I also got some booklets, of course with FERGIE on them again~ Fergie looks so different in the booklets than in the brochures. The booklets got a complete collection of their products, also with the price! I’ll post some of the photo down below~

Aku juga dapet beberapa booklet, yang tentu aja ada FERGIE nya lagi~ Fergie keliatan beda banget di booklet ini dibandingin sama di brosur. Booklet ini isinya koleksi produk lengkap mereka, dan ada harganya juga! Aku posting beberapa fotonya di bawah~

20130511_123928

20130511_123917

20130511_123818

 

So, what did they sent to me actually?

 

Jadi, apa sih yang sebenernya mereka kirimin ke aku?

20130511_125134

자짱~ A mascara, a lip balm, and a nail polish! I am so happy they didn’t send me any eyeshadows LOL I have tried those 3 for more than a week, and I think these are good~

자짱~ Mascara, lip balm, dan kutek! Aku seneng banget mereka ga kirimin aku eyeshadow LOL Aku udah cobain ketiga produk ini selama lebih dari seminggu, dan menurut ku tiga-tiganya bagus~

20130511_124955
Wet n Wild Mega Last Nail Colour – 216B Under Your Spell
Wet n Wild Juicy Lip Balm SPF 15 - 280C Cherry
Wet n Wild Juicy Lip Balm SPF 15 – 280C Cherry
20130511_124216
Wet n Wild Mega Length waterproof Mascara – Black

I will post more about each products on the reviews ^^ If you want to purchase Wet n Wild, you can go directly to their website here >>Wet n Wild Indonesia<< you can purchase the products online. Oh, I wish they will produce Mega Volume Waterproof Mascara 🙂 I think I already have a good eyelashes length, but I need more volume…

Aku akan posting lebih detail tentang produknya di post review ^^ Kalau kalian mau beli produk Wet n Wild, kalian bisa langsung ke websitenya aja di >>Wet n Wild Indonesia<< kalian bisa beli secara online. Oh, aku berharap nantinya mereka akan produksi Mega Volume Waterproof Mascara 🙂 Menurutku panjang bulu mata ku udah cukup, tapi volume nya kurang…

 

Anyhow, my post will end here. I will have to work hard this two weeks because it’s almost final exam and I need to hand in all assignments T^T Please wait for me, I will try to post as much as I can ♥~So, which post do you prefer, full English or a bi-lingual post like this? Tell me in the comment section below~ Thank you readers!

Nah post ku kali ini selesai sampe disini. Aku selama dua minggu ini bakal harus bekerja keras soalnya udah deket UAS dan semua tugas harus dikumpulin T^T Tolong tungguin aku ya, aku akan coba posting sebanyak dan sesering yang aku bisa ♥~ Jadi, kalian lebih suka post yang mana, full Inggris atau yang dua bahasa kya gini? Kasi tau pendapat kalian di komen di bawah ya~ Thank you readers!

Advertisements

3 thoughts on “[Wet n Wild] Beauty Ambassador Package! Bi-Lingual Post~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s